Ga naar hoofdinhoud

Warehouse manager Hoogvliet moet distributiecentrum Plus in Oss vlot trekken


Het geplaagde distributiecentrum in Oss van Plus krijgt een nieuwe man aan het logistieke roer. De nieuwe manager komt over van het Hoogvliet dc in Bleiswijk.

Het distributiecentrum van Plus in Oss, dat moeilijke maanden achter de rug heeft, krijgt hulp van Joost Pater. Hij wordt per 8 januari de nieuwe warehouse manager van het onderpresterende dc dat supply chain manager Rowell Versleijen zijn baan kostte.

Ervaring geautomatiseerde systemen

Het is niet raar dat Plus uitkomt bij Pater. Hij is al jaren de warehouse manager van het geautomatiseerde Hoogvliet dc in Bleijswijk dat met precies dezelfde automatiseringssystemen werkt (Witron) als Plus in Oss.

Het is aan Pater de taak de operatie te verbeteren en daarmee de leveringsgraad richting de winkels. Om die leveringen zo goed mogelijk te houden, heeft de nieuwe logistieke topman Tony Vendrig besloten om 1 regionaal dc langer open te houden.

Wisselingen Plus

Plus heeft ook in de top van het bedrijf nieuwe namen te melden. Coops algemeen directeur Fred Bosch en Plus-cfo Mayte Oosterveld gaan de ceo functie vervullen tot er een nieuwe ceo is gevonden. Duncan Hoy stapt per 1 januari op. Afgelopen zomer vertrok al marketingbaas Peter van Mourik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven