Contact

Warehouse Totaal is een uitgave van:

Eisma Industriemedia bv
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem

Redactie

Mocht u meer willen weten over de redactionele formule van Warehouse Totaal, wilt u als leverancier uw persberichten naar ons sturen of wilt u als logistiek manager graag eens vertellen over uw logistieke uitdagingen, problemen of (mooier nog) oplossingen, dan kunt u altijd contact zoeken met de redactie via het redactieadres:

Eisma Industriemedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem

E-mail: warehousetotaal@eisma.nl

Hoofdredacteur: Peter de Weerd
Tel.: +31 610146702
E-mail: p.deweerd@eisma.nl

Redactionele formule

Warehouse Totaal is het vakblad voor managers in de interne logistiek, waarbij producten en diensten heel nadrukkelijk centraal staan. Het blad onderscheidt zich van de bestaande vakbladen in de branche door zijn praktische en frisse focus op alle producten en diensten waar de logistiek manager in zijn gecompliceerde arbeidsomgeving mee te maken heeft. Hierbij gaat het natuurlijk om de eerste aanschaf, maar ook om gebruik, onderhoud, uitbreiding en vervanging. Op volstrekt onafhankelijke basis worden nieuwe en bestaande producten tegen het licht gehouden, praktisch beoordeeld en bekeken. Warehouse Totaal inspireert en informeert de logistiek manager, zodat die tot de juiste keuzes kan komen bij de aanschaf en het gebruik van investeringsgoederen.

Met een gerichte oplage van 15.000 zijn de toeleveranciers van de logistieke branche ervan verzekerd dat hun productinformatie en natuurlijk ook hun advertenties, precies daar terechtkomen waar ze terecht moéten komen, namelijk bij de logistieke beslissers in het Nederlandse bedrijfsleven. Een ervaren en professionele redactie zorgt ervoor dat deze beslissers ook dát lezen waarin ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn, namelijk branchegerichte productinformatie, op een onafhankelijke journalistieke manier gebracht en vanuit diverse invalshoeken belicht.

Salesteam

Het salesteam van Warehouse Totaal staat u graag met raad en daad bij in uw beslissingen aangaande al uw mediaplannen. Wilt u advies aangaande redactionele aandacht of een commerciële uiting in het magazine of op de website, dan kunt u contact opnemen met:

Demphy Hurkmans (binnendienst)
Tel. +31 88 – 29 44 744
E-mail: d.hurkmans@eisma.nl

Stan ten Have (binnendienst)
Tel. 06-21364900
E-mail: s.tenhave@eisma.nl

Karlo Huls (buitendienst)
Tel. 06-58979165
E-mail: k.huls@eisma.nl

Kijk voor meer informatie over de commerciële mogelijkheden en tariefkaarten op www.adverterenbijeisma.nl.

Aanleveren advertentiemateriaal

Warehouse Totaal
t.a.v. Demphy Hurkmans
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
E-mail: d.hurkmans@eisma.nl

Het versturen van persberichten

Persberichten, berichten voor personalia etc — bij voorkeur voorzien van bruikbaar en passend beeldmateriaal (Hoge Resolutie en in JPG- of TIF-formaat) — kunnen worden gemaild t.a.v. de redactie: warehousetotaal@eisma.nl. De redactie bepaalt uiteindelijk of en, zo ja, in welke vorm een bericht wordt gepubliceerd.

Praktijkcases en vakartikelen

Tips en suggesties voor praktijkverhalen en vakartikelen worden eerst met de redactie besproken. De redactie bepaalt of ze binnen de redactionele formule passen en op welke wijze er redactioneel vervolg aan wordt gegeven.