Ga naar hoofdinhoud

Logistieke topman weg bij Plus Retail


Rowell Versleijen vertrekt per direct bij Plus Retail. De supply chain directeur wordt opgevolgd door een oude, bekende expert die jarenlang bij Albert Heijn werkte.

Rowell Versleijen, de logistieke architect achter het geautomatiseerde distributiecentrum in Oss, verlaat Plus Retail. De reden van zijn vertrek is onbekend.

Versleijen werkte de afgelopen vijftien jaar in diverse logistieke functies bij Plus. Hij begon in 2008 als adjunct directeur logistiek om twee jaar later directeur logistiek te worden. Die functie bekleedde hij twaalf jaar. Sinds 2022 was hij directeur supply chain.

Geautomatiseerd distributiecentrum Plus

In die periode werd ook de nieuwe logistieke koers van Plus gesmeed; centralisatie van het kw gedeelte. Het geautomatiseerde distributiecentrum in Oss, dat begin dit jaar operationeel ging, is hier het gevolg van.
Eind 2022 startte Plus de bouw van een vers dc in Deventer. Het nieuwe distributiecentrum ter grootte van 77.000 m² wordt gerealiseerd op A1 Bedrijvenpark West in Deventer en wordt ontwikkeld door HBC, een samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep.

Opvolger Rowell Versleijen

De opvolger van Rowell Versleijen is al binnen en begonnen. Tony Vendrig. Hij bekleedde de afgelopen decennia diverse logistieke functies. In 2006 werd hij directeur Logistiek & Distributie bij Albert Heijn. In die functie was hij nauw betrokken bij de bouw van het geautomatiseerde distributiecentrum van AH in Zaandam. Het gemechaniseerde dc, onder leiding van Jeanne Sas, werd in 2018 in gebruik genomen en blinkt uit in efficiency en technieken waaronder:  een shuttlemagazijn met 137.000 traylocaties, en 57 AGV’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven