Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe logistieke topman Plus grijpt in: distributiecentrum Ittervoort blijft langer open


Het Plus distributiecentrum in Ittervoort blijft voorlopig doordraaien. De supermarktketen houdt het warehouse langer open om de logistieke problemen het hoofd te bieden.

Het geautomatiseerde distributiecentrum in Oss van Plus moest alle regionale distributiecentra overbodig maken. Dat was het plan in 2017. Maar voorlopig ontspringt een regionaal dc de dans. Ittervoort blijft langer open om het dc in Oss te ontlasten.

Leveringsproblemen Plus

Dat meldt Distrifood. Het besluit het dc langer open te houden volgt na maanden logistieke problemen. Het is een van de beslissingen die de nieuwe logistieke topman Tony Vendrig heeft genomen. Vendrig nam recent de functie over van Rowell Versleijen die het veld moest ruimen vanwege leveringsproblemen.

Vendrig die zegt geschrokken te zijn over de lage leveringsgraad van de dc’s in Gieten en Oss wijt de problemen onder meer aan te versnipperde managementverantwoordelijkheden en te ingewikkelde processen.  Sinds zijn aantreden gaat het de goede kant op met de leveringsgraad, aldus een Coop-ondernemer tegenover het supermarkt vakblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven