Ga naar hoofdinhoud

Havi in de wolken met nieuw WMS


HAVI Group stapt over op een nieuw WMS. De logistieke dienstverlener wil met de investering zijn service verbeteren.

Eén juist WMS bestaat niet. Zo blijkt uit recente keuzes. Zo kiest Wehkamp voor Manhattan, TVH kiest voor het Körber K. Motion Warehouse Management System en Scapino voor het WMS pakket Ceyenne van Diract.

Infor

HAVI stapt over op  het WMS van Infor, een WMS in de cloud. HAVI is van plan Infor WMS tegen eind 2026 te implementeren in meer dan 50 distributiecentra in Europa en Japan. De oplossing moet de service, efficiëntie en operationele veerkracht van HAVI verbeteren.

WMS mogelijkheden

HAVI heeft in Infor de perfecte partner gevonden omdat de multi-tenant cloud, aangedreven door AWS (Amazon Web Services), alle updates op maandelijkse basis levert, zodat Infor WMS altijd up-to-date is. De warehouse management oplossing biedt visuele monitoring en controle van orderprocessen. Capaciteiten en tekorten aan middelen kunnen in realtime worden bekeken, waardoor de toewijzing van middelen indien nodig kan worden versneld. Bovendien zijn de planning en het beheer van het personeelsbestand geïntegreerd in Infor WMS.

Rafael Gomez, SVP van HAVI, supply chain operations en vrachtbeheer: “Infor WMS biedt veel functies waarmee we kunnen inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten, met meer standaardisatie en meer geavanceerde planning en uitvoering. We zien ook mogelijkheden om onze operationele prestaties te verbeteren door nieuwe technologieën en automatisering toe te passen, aangezien deze kunnen bijdragen aan een nog veiligere werkplek en tegelijkertijd de ervaring van de werknemers kunnen verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven