TVH investeert in nieuw WMS en WCS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

TVH investeert in nieuw WMS en WCS


TVH, wereldspeler op het gebied van heftruckonderdelen wil zijn logistieke wendbaarheid en veerkracht vergroten. Reden voor het concern te kiezen voor een nieuw WMS en WCS.

TVH investeert niet alleen in een stapelbaar shuttlesysteem. Om klaar te zijn voor de toekomst schaft de specialist in heftruckonderdelen ook een nieuw WMS en WCS aan.

WMS implementatie in 48 warehouses

Het betreft een investering op vijf continenten en 48 locaties, waaronder magazijnen in Noord- en Zuid-Amerika, West-Europa, Zuid-Afrika en China. TVH kiest voor het Körber K. Motion Warehouse Management System (WMS) en K.Motion Warehouse Control System (WCS) in samenwerking met Körber en Accenture. De combinatie van Körbers WMS, WCS en de cloud brengt digitalisering en automatisering naar een nieuw niveau voor TVH, aldus de partijen.

Optimalisatie

Kris Thermote uit, VP Logistics & Supply Chain, International bij TVH: “Het vermogen om op één leverancier te kunnen vertrouwen voor onze behoeften op het gebied van supply chain-technologie was bijzonder belangrijk voor ons. De gevarieerde technologie-stack geeft ons ook de mogelijkheid om verdere optimalisaties door te voeren. In combinatie met de implementatie-expertise van Accenture zijn we goed gepositioneerd om onze groeiambities te realiseren en nieuwe kansen aan te boren als ze zich voordoen.”

Uitbreiding nieuw warehouse

De investering is onderdeel van een grotere logistieke herstructurering. TVH nam twee jaar terug een spiksplinter nieuw shuttlemagazijn in gebruik. Deze wordt binnenkort alweer uitgebreid om klaar te zijn voor de toekomst.

De schaal en complexiteit van de modernisering van de toeleveringsketen van TVH vereist een speciale, veelzijdige partner – die robuuste functionaliteit ontwerpt, strategisch zakelijk inzicht levert en snel de volgende generatie magazijnprocessen en -strategie implementeert. De combinatie van de capaciteiten en ervaring van Accenture in combinatie met Körbers supply chain-software en cloudexpertise overtreft alle vereisten van TVH – in lijn met de lokale behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven