Ga naar hoofdinhoud

Grote retailer automatiseert warehouse


Metro heeft zijn nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum voor verse en diepvriesproducten in gebruik genomen.

Ruim 180.000 vierkante meter oppervlakte, negen verdiepingen, twee verschillende temperatuurgecontroleerde zones voor zo’n 7.000 verse en diepvriesproducten. Dat zijn de cijfers die horen bij het nieuwe, geautomatiseerde distributiecentrum van Metro.

Hoogvliet, Plus

De Canadese retailer in voeding en farma heeft in Terrebonne, nabij Quebec 1 Canadese vieerhonderd miljoen dollar geïnvesteerd in het moderne dc dat is ingericht door Witron, dat in Nederland het dc van Hoogvliet heeft ingericht. .En recent nog het geautomatiseerde dc van Plus. Het distributiecentrum stelt het bedrijf beter in staat om nu en in de toekomst te kunnen voldoen aan de verwachtingen van haar klanten en haar handelaren en apothekers.

“Ons nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum in Terrebonne vertegenwoordigt de toekomst van METRO’s distributie van verse en diepvriesproducten in Quebec,” aldus Eric La Flèche, President en Chief Executive Officer van METRO “Het zal onze marktpositie versterken, nieuwe kansen creëren voor ons bedrijf en onze werknemers en ons in staat stellen concurrerend te blijven terwijl we onze groei voortzetten.”

Met een jaaromzet van meer dan $19 miljard is METRO Inc. marktleider op het gebied van voeding en farmacie in Québec en Ontario en biedt het werk aan meer dan 95.000 mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven