Geek+ hengelt mega investeringsbedrag binnen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Geek+ hengelt mega investeringsbedrag binnen


Geek+, producent van autonome mobiele robots heeft een enorme financiële boost gekregen. De robotspecialist heeft in een nieuwe financieringsronde vele miljoenen binnengehaald.

Robots zijn hot. Niet alleen in warehouses. Ook investeerders hebben fors vertrouwen in de mechanische hulpmiddelen.

Geek+ 2 miljard waard

Dat blijkt andermaal uit de nieuwe investeringsbedrag dat Geek+ heeft binnengehaald. De Chinese robotproducent, dat recent een demonstratiecentrum opende, heeft $ 100 miljoen opgehaald waardoor het bedrijf nu wordt gewaardeerd op meer dan $ 2 miljard.

Investeerders en doelen

Investeerders in de ronde zijn Intel Capital, Vertex Growth en Qingyue Capital Investment. Het bedrijf zal deze financiering gebruiken om zijn wereldwijde marktuitbreiding te versnellen en te investeren in zijn onderzoek en ontwikkeling op het gebied van AMR-technologie voor belangrijke productinnovatie.

“Dankzij de succesvolle implementatie van onze wereldwijde bedrijfsstrategie, de transformerende waarde van onze producten en de opkomst van de slimme logistieke markt, is Geek+ goed gepositioneerd om de buitensporige groeimogelijkheden verder te benutten”, aldus Yong Zheng, oprichter en CEO van Geek+ dat is gaan samenwerken met Reesink. “Geek+ is het stadium van simpelweg het nastreven van schaal gepasseerd en gaat nu naar het stadium van commercieel succes met winstgevendheid en positieve cashflow.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven