Geek+ opent demonstratiecentrum van AMR's • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Geek+ opent demonstratiecentrum van AMR’s


Het paradepaardje van het nieuwe regionale hoofdkantoor van Geek+ in het Engelse Chesire wordt haar demonstratiecentrum van haar AMR-systemen voor onder andere de logistiek. De ontwikkelaar van AMR’s zal permanente demonstraties verzorgen.

Geek+ betrad in 2019 de Europese markt en voerde projecten uit in meer dan 30 landen, waaronder ook in Nederland.

De AMR’s zorgen voor de verbindende schakel in het transport van fruit en groente in Greenport Venlo (foto Warehouse Totaal)

Zo kreeg Hessing Supervers afgelopen voorjaar in de Greenport Venlo 112 autonome robots geleverd. De M 200 modellen zijn de verbindende schakels in de logistieke stromen van vers fruit en groente door was-, meng- en verpakkingsstations. Deze robots maken gebruik van SLAM navigatie, waarbij het apparaat een map van haar omgeving opstelt en zich in diezelfde kaart terugvindt. Verder zijn de AMR’s voorzien van 3D obstakelsensoren. Het AI-besturingssysteem zorgt ervoor dat de AMR’s ongehinderd hun weg door het warehouse vervolgen.

De Roboshuttle is geschikt voor smalle gangenmagazijnen

Het demonstratiecentrum, dat openstaat voor alle bezoekers, herbergt een selectie van de AMR’s van Geekplus. De tentoongestelde robots zijn onder meer de P-800 verzamelrobot, de RoboShuttle die opslagoplossingen met een hoge dichtheid mogelijk maakt en de S-20C, een sorteerrobot.

De sorteerrobot van Geekplus

Lees meer over de recente samenwerking tussen Reesink Logistic Solutions en Geek+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven