Reesink en Geek+ slaan handen ineen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Reesink en Geek+ slaan handen ineen


Reesink Logistic Solutions en Geek+ gaan samenwerken. De system integrator mag robots en aanverwante technieken van het Chinese bedrijf distribueren in Noord Europa.

Reesink Logistic Solutions, dat vorig jaar nog uitbreide naar Polen, gaat nauw samenwerken met Geek+, dat recent nog de robotoplossing Popick lanceerde. Het bedrijf uit Duiven gaat een niet-exclusieve samenwerking met Geek+ aan die het hele Geek+-productassortiment bestrijkt en zich voornamelijk richt Noord-Europa, met een focus op Nederland, Duitsland en Polen.

State-of-the-art technologieën

De deal levert louter positieve reacties op. Gert Bossink, vice president van Royal Reesink en Division Director van Reesink Logistic Solutions: “De markt voor magazijnautomatisering wordt steeds competitiever en compacter. Om toekomstige ontwikkelingen voor te blijven, hebben de RLS-bedrijven altijd zocht naar state-of-the-art technologieën om toe te voegen aan het productportfolio. Wij geloven sterk dat de Geekplus-systemen voor zichzelf spreken en een nieuwe wereld van mogelijkheden in onze markt. We zijn dan ook enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om de AMR’s toe te voegen aan onze geïntegreerde oplossingen.”

Geek+ is ook content met de deal die het bedrijf verder moet helpen. Jackson Zhang, President van Geek+ Europa. “Geek+ betrad de Europese markt in 2019 en heeft het bedrijf hier laten groeien op een fantastisch tempo. We zijn nu bezig met het opbouwen van een sterk en zeer professioneel netwerk van partners en zijn blij met Reesink Logistic Solutions; een volwassen en stabiele voetafdruk in Europa.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven