Wics overgenomen door investeringsmaatschappij achter Davanti en New Cold • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wics overgenomen door investeringsmaatschappij achter Davanti en New Cold


Wics Solutions, WMS specialist uit Gorinchem is overgenomen door Haven Ventures.

Weer een overname in de logistieke sector. Dit keer softwarebedrijf Wics. Wics is overgenomen door Haven Ventures, een investeringsbedrijf waar ook Newcold onder valt. Newcold is de partij van Bram Hage dat koel- en vrieshuizen bouwt en exploiteert. Hage was in het verleden ceo van Partner Logistics, het huidige Lineage Logistics, dat recent nog een hypermodern vrieshuis opende in Rotterdam.

Onder de paraplu van Haven Ventures valt eveneens warehouse management software (wms)-leverancier Davanti.

Jacco Hassefras, managing director WICS Solutions: “Deze samenwerking – voor sommigen misschien verrassend – biedt veel kansen en win-winsituaties voor alle partijen. Nadat we meer dan 30 jaar als succesvol familiebedrijf opereerden, wordt het dankzij deze samenwerking mogelijk om een volgende stap te zetten. Door gebruik te maken van een ieders kennis, netwerk en bronnen binnen de Haven Ventures groep, kunnen we elkaar versterken en onze producten verder ontwikkelen en implementeren. Omdat dit SaaS-oplossingen zijn, met de mogelijkheid tot maatwerk, zorgt de groei van het aantal gebruikers voor een nog completer en hoogwaardiger product. Kortom; een win-winsituatie voor iedereen.”

WICS zal binnen de Haven Ventures groep nauw samenwerken met Davanti Group. Beide partijen vullen elkaar volledig aan en zullen profiteren van elkaars sterke punten, aldus de ondernemingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven