Swarovski laat Kuehne + Nagel glinsteren met Europees warehouse vlak over de grens • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Swarovski laat Kuehne + Nagel glinsteren met Europees warehouse vlak over de grens


Swarovski, de kristalfabrikant en sieradenmerk opent een EMEA-fulfilment- en distributiecentrum in Tessenderlo, België. Het warehouse wordt fors geautomatiseerd en gerund door Kuehne + Nagel.

Distributiecentra in België worden populairder. Recent trok Active Ants nog de grens over naar onze zuiderburen. Swarowski neemt een 70.000 vierkante meter groot distributiecentrum in gebruik vlak over de grens in het Belgische Tessenderlo. Het sterk geautomatiseerde distributiecentrum moet  de doorlooptijden naar de markt, bestaande uit Swarovski-winkels, retailers en direct-to-consumer e-commerce verbeteren.

Logistieke operatie

Kuehne + Nagel runt de operatie. Naast het beheer van Swarovski’s volledige B2B- en B2C-toeleveringsketen, inclusief kwaliteitscontrolebeheer en retourlogistiek, verzorgt Kuehne + Nagel ook diensten met toegevoegde waarde op het gebied van uitgaande verpakkingen, Denk aan verfijnde cadeauverpakkingen en op maat gemaakte cadeaubonnen.

Shuttle

Voor Swarovski heeft de logistieke dienstverlener een volledig geautomatiseerde shuttletechnologie geïnvesteerd en een centrale end-to-end transportbeheerservice opgezet die inkomende stromen, distributie naar de winkels en B2C-bezorgstromen omvat.

Gianfranco Sgro, lid van de Raad van Bestuur van Kuehne + Nagel International AG, verantwoordelijk voor Contract Logistics, zegt: “We zijn verheugd om deze langdurige samenwerking met een prestigieuze klant als Swarovski te kunnen aangaan. Samen hebben we een absoluut state-of-the-art oplossing gecreëerd op het gebied van klantenservice voor alle verkoopkanalen.”

Brian White, SVP Supply Chain Management en Managing Director Swarovski: “We kijken ernaar uit om deze samenwerking tot leven te brengen om onze klanten meer service en ervaring te bieden. Het partnerschap dat de afgelopen maanden is gegroeid, heeft een solide basis gelegd voor een lange termijn engagement.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven