Specialist in kunststof pallets breidt uit in ‘s-Heerenberg • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Specialist in kunststof pallets breidt uit in ‘s-Heerenberg

Bron: hulkenberg.nl Foto: Bron: hulkenberg.nl

Hulkenberg gaat uitbreiden. De specialist in kunststof pallets, palletboxen, bakken, kratten en vaatwaskorven laat een nieuwe hal bouwen naast het bestaande distributiecentrum in het Achterhoekse ‘s-Heerenberg. 

Er komen 3.500 vierkante meters bij, meldt Hulkenberg op de officiële website. Hierin zal naast een ruimere werkplaats een deel van de kunststof pallets en palletboxen op voorraad staan. 

Maatwerk

De uitbreiding is nodig om te voldoen aan de wensen en behoeften van klanten en afnemers. Een snelle levering, leverbetrouwbaarheid en tijdelijke opslag van producten worden steeds belangrijker, aldus Hulkelnberg. 

In het dc vinden maatwerkproducties met palletboxen en kunststof pallets plaats. Deze volumineuze producten worden hier bewerkt tot afwijkende uitvoeringen en veelal nog grotere afmetingen. Bij dergelijke maatwerkprojecten is ruimte nodig voor producten, halffabricaten en ons geavanceerde machinepark.

Grotere voorraad

In 2011 werd vanwege assortimentsuitbreiding en een steeds groter wordende voorraad het distributiecentrum aan de Logistiekstraat in ‘s-Heerenberg gebouwd. De vijf hallen hebben samen een opslagcapaciteit van ruim 5.200 vierkante meter. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven