Ga naar hoofdinhoud

Radial rust warehouse in Groningen uit met 299 robots


Radial gaat zijn warehouse in Groningen fors robotiseren. De e-tailer heeft 299 autonome mobiele robots besteld bij Dematic. De order is daarmee de grootste robotdeal van Dematic in Europa ooit.

Het nieuwe logistiek centrum van Radial in Groningen krijgt een flinke robot boost. Het warehouse verwelkomt binnenkort honderden autonome mobiele robots van Dematic.

299 robots

Het project omvat de levering van 299 transportrobots geleverd door Quicktron, strategische partner van de KION groep, dat een duidelijk beeld heeft van het magazijn van de toekomst. waar ook Dematic toebehoort. De transportrobots verzorgen straks transport van pallets en bakken naar de overslag- en plickstations. Dematic installeert ook 45 pick-and-packstations.

Het geplande systeem stelt Radial in staat om bestellingen sneller te verwerken met een geminimaliseerd foutenpercentage. De e-commerce retailer verwacht ook het serviceniveau voor zijn klanten te verhogen. Voor Dematic is de de deal met Radial de grootste AMR order tot nu toe in de EMEA-regio.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven