Radial betrekt distributiecentrum van 26.000m2 in Groningen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Radial betrekt distributiecentrum van 26.000m2 in Groningen


E-commerce speler Radial neemt in Groningen een warehouse van ruim  26.000 m2 in gebruik.

Radial, onderdeel van Bpost net als Active Ants dat in Willebroek een hightech dc heeft geopend, huurt het build-to-suit distributiecentrum van ruim 26.000 m2 op bedrijventerrein Westpoort in Groningen, direct zichtbaar vanaf de A7, van ontwikkelaar Panattoni dat het dc bouwt. Radial zal vanuit deze nieuwbouwlocatie haar nationale en internationale klanten bedienen.

Duurzaamheid

Het magazijn is op te delen in twee ongeveer gelijke units met elk een eigen kantoorgedeelte en mezzanine. Daarnaast is het magazijn voorzien van led-verlichting, een vrije hoogte van 12,20 meter, zonnepanelen en is het pand volledig gasloos. Het hoogwaardige ontwerp dat Radial voor ogen heeft, toont veel duurzaamheidsaspecten en een significante groenvoorziening op het voorplein. Uiteraard wordt het project opgeleverd conform de BREEAM Very Good norm.

Centralisatie warehousing

Menno Sluiter, Site Manager Radial Nederland: “We hebben gekozen voor het distributiecentrum aan de Westpoort in Groningen om onze fulfilment activiteiten in Nederland te centraliseren. Deze nieuwe duurzame locatie in de stad Groningen is goed bereikbaar en biedt ons de mogelijkheid om onze huidige en nieuwe klanten.

CBRE heeft opgetreden als adviseur van Panattoni en Radial. De bouw is begin dit jaar gestart en de oplevering staat gepland voor september 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven