Nieuw megacontract Bleckmann met kledingreus • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuw megacontract Bleckmann met kledingreus


Bleckmann heeft een nieuw distributiecentrum geopend. De logistiek dienstverlener gaat vanuit dit warehouse in Rieme (Gent) de logistiek verzorgen voor de Britse e-commercespeler Gymshark. 

Bleckmann is sinds 2017 al de logistieke partner van Gymshark en dat contract is nu verlengd. Ook de komende 9 jaar zullen de twee dus samenwerken. 

Om een ​​nog grotere flexibiliteit te garanderen, heeft Bleckmann alle Gymshark-operaties verplaatst naar de onlangs geopende site in Rieme die 30.000 vierkante meter groot is. 17.000 vierkante meter hier is exclusief gereserveerd voor de klanten van Gymshark.

End-to-end logistiek

Bleckmann verzorgt voor Gymshark de end-to-end-uitvoering van hun logistieke keten inclusief inkomende expeditie, opslag, e-commerce distributie, douaneondersteuning en retouren logistiek. Dit tot grote tevredenheid van Gymshark.

“We werken al sinds augustus 2017 samen met Bleckmann en zij zijn het belangrijkste ingrediënt om onze belofte aan onze klanten in meer dan 170 landen na te komen”, aldus Steve Hewitt, Chief Executive Officer van Gymshark.

“Ze zijn net zo gefocust om voor onze klanten te zorgen als wijzelf en ze streven er altijd naar om voorop te blijven lopen en de best mogelijke oplossing aan te bevelen. Als we het hebben over samenwerking met partners bij Gymshark, is er geen beter voorbeeld. Ze zijn echt van wereldklasse.”

Evolutie van klanten

“We zijn blij dat we in zo’n grote mate kunnen bijdragen aan het succes van Gymshark. Met het oog op de juiste IT-oplossingen en automatisering ontwerpen we samen het logistieke ecosysteem dat de evolutie van onze klanten stimuleert”, aldus Reinardt van Oel, Regional Chief Operating Officer bij Bleckmann.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven