Ga naar hoofdinhoud

Kampeerreus Obelink neemt nieuw WMS in gebruik


Obelink Vrijetijdsmarkt is overgegaan op een nieuw WMS van Körber. Het nieuwe warehouse management systeem moet de e-commerce groei nu en in de toekomst veilig stellen.

Kampeergigant heeft een nieuw WMS geïmplementeerd. Met het nieuwe WMS wil Obelink, dat een groot distributiecentrum bouwt in hometown Winterswijk,  een grote slag maken in efficiëntie en effectiviteit.

Hoger niveau warehousing

Het nieuwe WMS van Körber, dat recent samenwerkt met Attabotics, geïmplementeerd door Veeloo Logistics, moet Obelink logistiek slimmer en wendbaarder maken. Stephanie Blokker, logistiek manager van Obelink:  “Dit WMS geeft ons de mogelijkheid onze warehousing naar een hoger niveau te tillen. Ook zal het makkelijker worden om onze processen te beheersen en optimaliseren. Hierdoor kunnen we onze producten, ondanks de snel veranderende e-commerce markt, volgens steeds hogere kwaliteitseisen aan onze klanten leveren”, stelt

Livegang WMS

Na een periode van voorbereiding, uitgebreid testen en ontwikkelen is de livegang van het nieuwe WMS succesvol verlopen. “Onze klanten hebben niets van de livegang gemerkt. De orders worden zonder onderbrekingen en binnen de levertijden die ze van ons gewend zijn uitgeleverd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven