Ga naar hoofdinhoud

Körber en Attabotics bundelen krachten


Körber wil orderpicking verbeteren. Daarom gaat het bedrijf samenwerken met het robotbedrijf Attabotics.

De internationale technologiegroep Körber gaat een strategisch partnerschap met het Canadese roboticabedrijf Attabotics. Körber gaat Europese bedrijven uitrusten met Attabotics’ 3D geautomatiseerde opslag en ophaaltechnologie. De techniek moet  efficiëntere orderpicking opleveren.

Reseller

 Körber wordt reseller, integrator en implementatiepartner voor Attabotics oplossing in het grootste deel van Europa. De oplossing van Attabotics is gebaseerd op een verticale, ruimtebesparende rasterstructuur. Producten zijn: opgeslagen in vierkante bakken (571 x 571 mm binnen). Robots kunnen bovenop het raster rijden, eronder het rooster en verticaal door de neerwaartse schachten om bakken op te slaan of op te halen en ze te transporteren naar de geïntegreerde werkplekken.

Hoge picksnelheden

Het systeem maakt hoge picksnelheden mogelijk, heeft ingebouwde sequencing en kan omgaan met korte reactietijden. Michiel Veenman, vice president Körber Fulfillment Solutions bij de Körber Business Area Supply Chain Automation voegt toe: “Flexibiliteit, reactievermogen en prestaties zijn essentieel voor de fulfilmentactiviteiten van vandaag. Wij zijn van mening dat de Attabotics-oplossing een bijzonder sterke combinatie van kenmerken heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven