Jysk nieuwe tijdelijke distributiecentrum officieel geopend • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jysk nieuwe tijdelijke distributiecentrum officieel geopend


JYSK is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en België vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.

Begin juni 2022 werd de eerste paal symbolisch de grond in geslagen. In korte tijd verrees een distributiecentrum van 60.000 vierkante meter bij de Flevokust Haven in Lelystad. November 2022 rolden de eerste containers het warehouse binnen. 

Bouw eigen warehouse

Inmiddels is het 60.000 vierkante meter tellende distributiecentrum bijna helemaal gevuld. Het gaat vooral om tuinartikelen voor het outdoorseizoen dat deze maand bij JYSK van start is gegaan. De eerste volle vrachtwagens vertrokken na de officiële opening richting de ruim 150 winkels in Nederland en België. “De start van ons nieuwe distributiecentrum verloopt vlekkeloos.

Bekijk ook
Kijkje achter de schermen Jysk distributiecentrum Lelystad (video)

Dit is een grote stap in de verdere groei van JYSK in Nederland en België”, zegt Country Director Frank Christant. Jysk huurt het distributiecentrum van de Europese projectontwikkelaar MG Real Estate. Op het naastgelegen terrein bouwt JYSK een eigen distributiecentrum. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven