Ingram gaat logistiek regelen voor Zalando: 1.500 banen en 140.000 m2 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Ingram gaat logistiek regelen voor Zalando: 1.500 banen en 140.000 m2


Zalando selecteert Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services voor de operatie van Nederlands distributiecentrum

De webshop kondigde in juli 2019 aan dat men een nieuw dc zou laten bouwen in Bleiswijk, vlakbij Rotterdam. Vanuit het warehouse worden producten verzonden naar klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

De nieuwe locatie beslaat een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter en een totale opslagcapaciteit van 16 miljoen items. Naar verwachting worden de eerste pakketten in het vierde kwartaal van 2021 verzonden.

Ingram Micro moet al deze processen in goede banen leiden. 

“Ingram Micro is trots op de uitbreiding van de samenwerking met Zalando om de nieuwste en grootste logistieke site te beheren”, zegt Jack Heijkans. “Ons wereldwijde distributienetwerk en brede scala aan diensten omvat uitgebreide e-commerce fulfillment-ervaring in Nederland.”

Zalando gaat voor kortere levertijden en nieuwe diensten zoals next- en same-day delivery, vertelt Jan Bartels, Senior Vice President Customer Fulfillment: “Samen met onze vertrouwde partner Ingram Micro geloven we dit te kunnen bereiken. We kijken ernaar uit dat Ingram Micro een sterk, lokaal team zal opzetten, zodat we samen de klantervaring in West-Europa verder kunnen verbeteren.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven