E-fulfilment start up haalt 10 miljoen euro financiering op • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

E-fulfilment start up haalt 10 miljoen euro financiering op


E-fulfilment start up Warehousing1 heeft grote plannen. Een miljoenen kapitaalinjectie, onder meer door DB Schenker, moet als springplank werken om die plannen waar te maken.

E-commerce en dus ook de aanpalende e-fulfilment groeit hard. Dat trekt ondernemers aan. Het Duitse start up bedrijf Warehousing1 is er daar een van. Het bedrijf dat mikt op efficiënte e- fulfilment heeft ruim 10 miljoen euro aan financiering binnengehaald om zijn doelen om te zetten in daden.

Nieuwe investeerders e-fulfilment start up

 De startup, opgericht in 2018, voegt drie nieuwe investeerders toe: Schenker Ventures uit Essen (de investeringstak gelanceerd door DB Schenker dat binnenkort een warehouse opent op Eindhoven Airport) , Aster Capital uit Parijs en Wille Finance uit Zürich. Daarnaast verhogen bestaande investeerders HV Capital uit München en Base10 Partners uit San Francisco hun investering verder.

Warehousing1 biedt snelgroeiende e-commerce merken end-to-end fulfilmentdiensten via haar uitgebreide partnernetwerk met vestigingen in Duitsland, Europa en de VS. Warehousing1 wil zijn personeelsbestand verdubbelen tot meer dan 100 mensen om zijn ambitieuze groeidoelstellingen te ondersteunen.

Grootste omzetplannen

 Tegen het einde van 2022 wil de startup zijn omzet van acht cijfers meer dan verdrievoudigen. Met het nieuwe kapitaal is het bedrijf van plan zwaar te investeren in zijn technologie en product om zijn doel op middellange termijn, namelijk het bouwen van een grotendeels SaaS-gebaseerd bedrijfsmodel en marktleider te worden voor het aanbieden van de beste digitaal beheerde fulfilmentoplossingen aan e-commerce bedrijven.

De startup biedt alles, van warehousing en orderpicking tot verschillende diensten met toegevoegde waarde via haar gedecentraliseerde internationale partnernetwerk.

Op de foto: De oprichters van Warehousing1 en Paulina Banszerus, Investment Manager Schenker Ventures

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven