DB Schenker opent warehouse op Eindhoven Airport • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker opent warehouse op Eindhoven Airport


DB Schenker breidt zijn luchtvrachtservices verder uit in de Benelux. Vanaf het tweede kwartaal van 2022 zal DB Schenker operationeel zijn vanuit een nieuw, modern pand in de nabijheid van Eindhoven Airport.

Het multifunctionele pand van DB Schenker in Eindhoven is TAPA-A gecertificeerd en voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen. Met een oppervlakte van 4.800 m2 en nieuwe ULD-equipment beschikt het warehouse over alle faciliteiten voor de verschillende luchtvrachtactiviteiten.

Centrale ligging warehouse keuze

Met een centrale ligging in de Benelux en goede aansluitingen naar Brussel, Maastricht, Frankfurt, Amsterdam en Luxemburg biedt de locatie de logistieke dienstverlener alle mogelijkheden om snel en efficiënt aan de groeiende vraag van klanten te voldoen.

Specialistische activiteiten

“In het hart van Brainport Eindhoven zijn onze services primair gericht op de hightech- en semiconductorsectoren,” zegt Paul Schreiber, Vice President Air Freight bij Schenker Logistics BeNeLux. “Voor een grote klant voeren wij hier straks specialistische activiteiten uit. Daarnaast zullen er in het nieuwe warehouse ook nieuwe activiteiten worden ontwikkeld en aangeboden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven