Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic breidt uit met nieuw distributiecentrum in Bleiswijk


Groter, moderner en duurzamer voor verdere groei personalized logistics. Onder dat motto bouwt Dynalogic een nieuw distributiecentrum.

Dynalogic gaat uitbreiden met een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk, waar onder meer het meest geautomatiseerde dc van Zalando staat. Bleiswijk is ook de plek waar Jumbo zijn nieuwste e-commerce dc heeft geopend.

Zevende warehouse Dynalogic

Dynalogic kiest eveneens voor de Zuid-Hollandse plaats. Het nieuwe dc wordt met 26.000 m² ruim dubbel zo groot dan het bestaande depot in Vianen. Met Bleiswijk erbij komt het aantal dc’op 7. De last mile expert heeft al zes logistieke depots verdeeld over Nederland en België.

Duurzaamheid

Het state-of-the-art gebouw gaat fungeren als de nieuwe op- en overslaglocatie voor de omliggende gebieden en krijgt het BREEAM Very Good certificaat.
John Ruijsch, CCO Dynalogic: “Het nieuwe depot in Bleiswijk voorziet niet alleen in onze groei maar ook in onze visie om te blijven werken aan duurzaamheid, onder andere middels multi-netwerk depots. Waar we voorheen 1-mans en 2-mans depots verdeeld over het land hadden, combineren we beiden nu op een efficiënte manier op een locatie. Met dit nieuwe depot zijn we klaar voor een meer groene en duurzame toekomst, waarmee we een substantiële bijdrage leveren aan een verdere CO2-reductie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven