Ga naar hoofdinhoud

1 miljoen kilo staal in dc Jumbo: bekijk hier de foto’s en een video


Jumbo heeft zijn distributiecentrum in Bleiswijk officieel in gebruik genomen. Hier schreven we eerder over dit warehouse. De inrichting is deels verzorgd door Begra, een van de grootste leveranciers van magazijnstellingen in Nederland.

De inrichting was met dank aan 25 monteurs in 7 weken tijd gepiept. “Er is in hele korte tijd, ontzettend veel werk verricht door Begra en alle betrokken partijen die dit project mogelijk hebben gemaakt”, aldus Operations Manager Mark de Bie van Jumbo.

Opslagsystemen van Begra

Voor de volledige inrichting is gekozen voor verschillende opslagsystemen te weten palletstellingen en inrijstellingen van het merk AR en Heavy Duty legbordstellingen van het merk Begra. Elk met de benodigde accessoires en uitbreidingen als vakverdelers en veiligheidsartikelen waaronder stijlbeschermers, aanrijdbeschermers en gaaswanden.

1 miljoen kilo staal

Daarnaast bestaat het dc uit verschillende temperatuurzones: diepvries, vers, kruidenierswaren en AGF (Aardappelen, Groente en Fruit). Hierbij geldt dat de gekozen materialen voor elke zone geschikt zijn voor die specifieke situatie. Dus temperaturen van -25 graden als bij de afdeling diepvries zijn geen probleem voor de geplaatste stellingen. In totaal is er 1 miljoen kilo staal geplaatst in het dc van Jumbo in Bleiswijk.

“De markt voor online boodschappen is de afgelopen tijd heel hard gegroeid, versneld door onder meer de corona situatie,” zegt supply chain directeur Karel de Jong. “Jumbo is in deze markt een speler van formaat en we willen blijven inspelen op de behoefte van onze klanten. Om dat te bereiken, breiden we onze online organisatie en het bezorgnetwerk steeds verder uit.”

De Jong: “Met een efficiënte en schaalbare infrastructuur zorgen we voor een nóg sterker omnichannel aanbod voor onze klanten. Daarnaast zitten we met dit nieuwe EFC dichter bij onze klanten in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent dat we veel minder kilometers maken dan voorheen om de boodschappen bij hen thuis te bezorgen. Dit draagt bij in het verlagen van onze CO2-uitstoot.” 

Meer weten? Bekijk dan onderstaande video:

Eén reactie op “1 miljoen kilo staal in dc Jumbo: bekijk hier de foto’s en een video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven