Ga naar hoofdinhoud

Deze logistieke dienstverlener gaat Zalando nieuwste fulfilment center runnen


Zalando neemt binnenkort een nieuw fulfilment center in gebruik. Het warehouse van 140.000 vierkante meter wordt gerund door een grote logistieke dienstverlener.

Zalando breidt zijn logistieke capaciteit uit. Opende de e-tailer in 2021 een mega fulfilment center in Bleiswijk. Dit keer wordt er één geopend in Frankrijk.

Zalando Île-de-France

In Montereau-sur-le-Jard, in de regio Île-de-France, neemt Zalando binnenkort een warehouse van 140.000 vierkante meter in gebruik.  De site is ontwikkeld volgens hoge milieunormen en zal naar verwachting Breeam-gecertificeerd zijn op het hoogste niveau. GXO, dat in Limburg twee nieuwe dc’s bouwt voor Reebok, gaat de site runnen.

Automatisering

De operatie wordt vergaand geautomatiseerd, iets waar GXO niet vies van is. Details over de oplossingen zijn nog niet bekend. legt Rui Marques, managing director GXO Frankrijk: “We zijn verheugd om onze relatie met Zalando verder uit te bouwen door middel van deze lange termijn verbintenis om de bestellingen van de klanten van de e-tailer in Frankrijk af te handelen. Ook de retouren uit Italië worden hier gedaan. “Zalando is ons grootste project in Frankrijk tot nu toe – in termen van schaal, automatisering, technologie en werkgelegenheid – en we zijn verheugd Zalando’s groei te kunnen ondersteunen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven