Ga naar hoofdinhoud

Crown lanceert nieuwe reachtruck-generatie


Crown heeft onlangs zijn nieuwe ESR 1200-serie reachtrucks geïntroduceerd. De opvolger van de bekroonde ESR 1000-serie beschikt over een nieuw mastontwerp waarvan stabiliteit het sleutelwoord is.

Crown dat eerder dit jaar nog een nieuwe smalle gangentruck lanceerde, komt nu met een nieuwe reachtruck op de markt.

Dankzij de robuuste constructie en 1200 kg restcapaciteit op een hefhoogte van 12 meter, stelt de nieuwe mast bestuurders in staat om zware lasten snel en veilig te hanteren op hoogte.

Danilo Schmidt, Marketing Product Manager bij Crown. “Een soepele en precieze bediening resulteert in daadwerkelijke prestaties – zelfs zeer ervaren bestuurders kunnen een nóg betere doorvoercapaciteit realiseren met onze nieuwe ESR 1200-serie.”

De mast

De nieuwe reachtruck is uitgerust met een nieuwe masttechnologie  Crowm claimt tot 36 procent meer maststabiliteit. Zwenken of mastvibraties worden daardoor tot een minimum beperkt. Dankzij de nieuwe masten kunnen de reachtrucks ladingen sneller ophalen en wegzetten dan ooit tevoren tot 14,2 meter. Het resultaat is intelligent en veiliger werken, een grotere doorvoercapaciteit en een hogere productiviteit, aldus Crown.

Bovendien biedt de nieuwe mast een beter zicht op hoogte dankzij een hoekig dwarsbalkprofiel.

Er zijn drie verschillende mastconfiguraties beschikbaar: zwaar uitgevoerd, superzwaar uitgevoerd en superzwaar uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven