Crown lanceert nieuwe TSP Serie Smallegangentrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Crown lanceert nieuwe TSP Serie Smallegangentrucks


Crown lanceert de nieuwe TSP Serie smallegangentrucks; een combinatie van  beproefde heftruckmachinebouw met ultramoderne technologieën.

Zo typeert Crown zijn nieuwste smallegangentruck serie TSP. Andere eigenschappen die de nieuwe serie door Crown worden toegedicht zijn: intuïtieve bestuurderservaring, verbeterde ergonomie en efficiëntere orderpick-mogelijkheden. “Onze smallegangentrucks, die zichzelf in de praktijk keer op keer hebben bewezen, zijn zodanig ontworpen dat ze exact aan de specifieke toepassingen kunnen worden aangepast,” verklaart Sven Vorreiter, Senior Manager Marketing bij Crown.

Gena

De TSP Serie is nu ook uitgerust met Gena, Crown’s besturingssysteem, met de optie van een naadloze integratie in Crown’s InfoLink Vlootbeheersysteem. Gena zorgt voor een gepersonaliseerde bestuurderservaring en levert alle belangrijke data en informatie via een 7” touchscreen.

Semi-automatiseringstechnologieën

Crown levert twee optionele, op RFID gebaseerde, semi-automatiseringstechnologieën voor de TSP serie. Het Auto Fence System beperkt automatisch de rijsnelheid of hefhoogte van de truck, afhankelijk van de locatie van de truck en het Auto Positioning System (APS) Het systeem voert de rij-, hoofd- en extra heffuncties tegelijkertijd uit waardoor devproductiviteit met 25% toeneemt, ongeacht de ervaring of vaardigheden van de bestuurder, claimt Crown.

De mast

\Dankzij Crown’s exclusieve MonoLift mast, kunnen zelfs zware lasten van meer dan een ton in gewicht, op indrukwekkende hoogtes verplaatst worden. Vanwege het gesloten ontwerp en de zwaar uitgevoerde stalen constructie, draait en zwaait de mast veel minder dan een mast met een gebruikelijke ladderconstructie. De MoveControl stoel stelt bestuurders in staat om zich tijdens het werk ook te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven