Zo tellen L´Oreal en Geodis supersnel de voorraad • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zo tellen L´Oreal en Geodis supersnel de voorraad


L’Oreal en Geodis gaan voorraad tellen met een robot. De Geodis Countbot gaat de jaarlijkse inventarisatie uitvoeren van een internationaal distributiecentrum van L’Oréal in Frankrijk.

Snel en betrouwbaar voorraad inventariseren? ID Logisics doet het tegenwoordig supersnel met robot Astrid. L’Oreal schakelt de hulp in van Counbot van Delta Drone samen met logistieke partner van Geodis.

Het nieuwe 3-jarige partnerschap heeft tot doel de jaarlijkse inventarisatie uit te voeren van een site in Noord-Frankrijk. De gepatenteerde oplossing is het resultaat van meer dan drie jaar R&D.

Countbot

Geodis Countbot bestaat uit een robot, 16 hoge resolutie camera’s, een mast die een hoogte kan bereiken van 10 m en een drone die zorgt voor de stabiliteit en daarmee de kwaliteit van de verzamelde beelden.

Lees ook
Vliegensvlug voorraad tellen met drones wordt kinderspel

Tijdsduur voorraad tellen

Romain Cauvet, Director of Engineering voor de Geodis Supply Chain Optimization Line of Business, zei: “De hele operatie zal worden voltooid in slechts twee sessies van 6 uur. De Geodis Countbot stelt ons in staat om een ​​uitputtende momentopname van de voorraden te geven en HD-beelden te leveren mocht er een discrepantie ontstaan ​​tussen de inventaris en het WMS (Warehouse Management System). Alle onderdelen van de operatie worden uitgevoerd zonder enige onderbreking van de activiteiten in het centrum.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven