Smart Robotics haalt groeigeld op en stelt ceo aan • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Smart Robotics haalt groeigeld op en stelt ceo aan


Smart Robotics, ontwikkelaar van intelligente robotpicksoftware, heeft investeringsgeld opgehaald via een tweede financieringsronde. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de aanstelling van een ceo.

Smart Robotics wil groeien, Niet alleen in vooruitstrevende robotsoftware, ook internationaal. Om die doelstellingen te versnellen, heeft het bedrijf via een tweede financieringsronde investeringsgeld opgehaald (bedrag niet bekendgemaakt red.) onder leiding van het Nederlandse hightech durfkapitaalfonds Innovation Industries en Mirai Creation Fund II, ondersteund door Toyota Motor Corporation.

Zie ook
Alle nieuws over robotisering handig gebundeld

Plannen Smart Robotics

Met het groeigeld wil de robotspecialist uit Eindhoven, opgericht door Heico Sandee (CTO) en Eric Sas (CFO) zijn huidige producten voor logistieke picktoepassingen en nieuwe producten verder versnellen. Daarnaast is internationale expansie een doelstelling.

CEO

Als een natuurlijke volgende stap in de groei van het bedrijf is een CEO aangesteld om de organisatie te leiden. De nieuwe CEO, Johan Jardevall, is een softwareveteraan. Hij vormt samen met Sandee en Sas het nieuwe executive managementteam.

Jardevall over zijn keuze: “Robotica is een zeer interessante ruimte, klaar voor adoptie in een aantal nieuwe industrieën. Wat Smart Robotics met robots heeft weten te bereiken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en integratiegemak in bestaande werkplekken is ongelooflijk. Ik ben er trots op deze organisatie te leiden op haar groeireis.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven