Locus Robotics brengt zware jongens naar Europa • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Locus Robotics brengt zware jongens naar Europa


Locus Robotics breidt zijn porfolio robots uit. De AMR specialist komt met twee zware jongens naar Europa; als eerste Vector. Max volgt later.

Locus Robotics, dat inmiddels actief is in 14 Europese landen, lanceerde Vector eerder dit jaar al in Amerika op de Promat. De Europese primeur is voor LogiMat. De grootste intalogistieke beurs in Europa, is voor Locus, dat sinds kort ook samenwerkt met Berkshire Grey, het platform om Europa kennis te laten maken met de grotere broer van zijn eerste en enige robot.

Vector afmetingen

Locus Vector is een compacte AMR met omnidirectionele mobiliteit en een robuust laadvermogen. De bot kan lading tot 272 kilo transporteren. De afmetingen zijn 76,2×56,5×50,8 cm. Met een volle batterij kan Vector 8 tot 10 uur actief zijn.

Max

Later dit jaar volgt de sterkste AMR van allemaal: Max. Eerst in Amerika en in de lente van 2024 in Europa. De zware jongens zijn ontworpen om het volledige scala van productbewegingen in fulfillment- en distributiemagazijnen te ondersteunen – van case-picking tot palletpicking. Met de uitbreiding van het portfolio wil Locus tegemoet komen aan de toenemende ordervolumes, personeelstekorten en stijgende consumentenverwachtingen in e-commerce en fulfillment en de toenemende automatiseringsbehoefte.

De bots zijn geïntegreerd in LocusOne, het intelligente multi-bot warehouse orchestration platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven