Ga naar hoofdinhoud

Berkshire Grey en Locus Robotics bundelen krachten


Berkshire Grey en Locus Robotics gaan nauw samenwerken. De krachtenbundeling moet leiden tot een platform overschrijdende robotautomatisering,

Berkshire Grey, een specialist in AI-enabled robotoplossingen en Locus Robotics, dat net in Japan is geland met zijn robots, werken officieel samen. De twee bedrijven  lanceren een oplossing die de Berkshire Grey Robotic Shuttle Put Wall (BG RSPWi) integreert met Locus Origin en Locus Vector bots. Berkshire werkt sinds vorig jaar ook nauw samen met Swisslog.

Gecombineerde oplossing

Deze geïntegreerde oplossing is bedoeld voor retail- en e-commerce-klanten die de productiviteit en doorvoer van hun toeleveringsketen willen maximaliseren en tegelijkertijd de groeiende arbeidstekorten willen aanpakken, aldus de partners.

“Dankzij de samenwerking met Berkshire Grey kunnen onze klanten de vruchten plukken van robotautomatisering op bedrijfsniveau voor enkele van hun meest bedrijfskritische supply chain-processen”, aldus Mike Johnson, president bij Locus Robotics. “Berkshire Grey en Locus Robotics zijn al vele jaren actief in de supply chain-industrie en het is geweldig om te zien dat we onze krachten bundelen om naadloos geïntegreerde, bewezen en impactvolle automatiseringsoplossingen te leveren die onze klanten helpen groeien en slagen, nu en in de toekomst.”

Steve Johnson, President en COO van Berkshire Grey voegde daaraan toe: “We hebben gezien dat een groeiend aantal klanten vraagt om oplossingen die ze holistisch kunnen inzetten in plaats van fragmentarische innovatie. Locus Robotics heeft een duidelijke waardepropositie in het mogelijk maken van meer flexibiliteit in de supply chain industrie met hun robotische automatiseringsoplossingen. Nu met Locus Robotics, geloven we dat we onze gecombineerde oplossingen naar een bredere markt kunnen brengen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven