Ga naar hoofdinhoud

Swisslog bundelt krachten met AI specialist Berkshire Grey


Berkshire Grey, een leider in AI-enabled robotoplossingen en Swisslog gaan samenwerken.

Swisslog, dat recent nog zijn 300e Autostore project vierde, en Berkshire Grey gaan samen robotoplossingen ontwikkelen voor de retailsector; inclusief supermarkten en online supers. Swisslog en Berkshire Grey ontwikkelen innovatieve, AI-ondersteunende robotica-oplossingen die de uitdaging van realtime orderafhandeling door middel van automatisering het hoofd moet bieden.

Robotoplossingen voor retaillogistiek

Swisslog heeft toonaangevende oplossingen in meerdere flexibele, schaalbare en modulaire automatiseringstechnologieën voor grote klanten in de detailhandel, e-grocery, e-commerce en consumptiegoederen, met meer dan 2.000 geïntegreerde installaties over de hele wereld, waaronder Walmart, Target, H-E-B en Ahold Delhaize. Het bedrijf biedt een reeks datagestuurde oplossingen die passen bij fulfilmentstrategieën.

Lees ook
Jungheinrich koopt robotbedrijf Arculus: dit levert de deal Jungheinrich op

Als erkend leider in geavanceerde robotfulfilmentoplossingen, combineren Berkshire Grey’s oplossingen kunstmatige intelligentie (AI) en robotica om op intelligente wijze de meest uitdagende magazijnactiviteiten te automatiseren, waaronder e-commerce fulfilment, winkelaanvulling, retourlogistiek en logistiek voor pakketafhandeling.

“Swisslog is verheugd om samen te werken met Berkshire Grey, een van de meest vooruitstrevende bedrijven in AI-enabled robotautomatisering. Het is een voortzetting van onze toewijding om onze klanten de innovatieve technologie te bieden die het beste aan hun behoeften voldoet en hun doelstellingen bereikt”, aldus Markus Schmidt, President van Swisslog Americas.

De samenwerking zal zich in eerste instantie richten op de Amerikaanse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven