Yusen investeert fors in chemie dc • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Yusen investeert fors in chemie dc

Yusen investeert flink in chemie dc in Duisburg

Yusen Logistics heeft haar warehouse in Duisburg uitgebreid met een nieuwe site voor de opslag, warehousing, overslag en en distributie van gevaarlijke goederen. Met deze omvangrijke uitbreiding is een investering gemoeid van bijna twee miljoen euro.

Het distributiecentrum biedt een totale oppervlakte van ongeveer 60.000 m², waarvan het nieuwe DG warehouse (Dangerous Goods) een totale capaciteit van 10.000 m² heeft. Het bevat europallet-opslaglocaties en bijdetijdse overslag- en verwijderingsfaciliteiten

Beveiligingssystemen
De site is voorzien van een automatisch ventilatiesysteem met gas-detectie en is verdeeld in drie brandzones, elk met de nieuwste brandalarm-systemen en brandblusapparatuur, zoals een sprinklerinstallatie met schuim-additief. Het DG-warehouse is volledig dubbelwandig, brandwerend en ontworpen als een ‘opvangbak’. Het DG warehouse is volledig gecertificeerd en voldoet aan de zwaarste voorschriften. Het strategisch gelegen Europees distributiecentrum van Yusen Logistics – gevestigd in Duisburg Logport – beschikt tevens over uitstekende verbindingen met het wegennet in de regio, alsmede een grote binnenhaven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven