VolkerWessels Bouwmaterieel eerste gebruiker Amsterdam Logistic Cityhub • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

VolkerWessels Bouwmaterieel eerste gebruiker Amsterdam Logistic Cityhub


Amsterdam Logistic Cityhub en VolkerWessels Bouwmaterieel hebben een overeenkomst gesloten waarmee laatstgenoemde de primeur heeft de allereerste gebruiker te zijn. VolkerWessels Bouwmaterieel gaat in totaal ruim 14.000 vierkante meter innemen in Amsterdam Logistic Cityhub. Daarbij maakt het gebruik van de hal, opslagruimte gevaarlijke stoffen, kantoorruimte, parkeerplaatsen en de kadefaciliteiten.

Meebouwen aan toekomst emissievrij transport

“Wij geloven in een toekomst waarin vervoer richting de bouwplaatsen efficiënter en zonder emissie kan. Ook Amsterdam wil af van CO2- en NOx-uitstoot, evenals andere steden”, aldus Ron Frazer van logistiek dienstverlener VolkerWessels Bouwmaterieel. “Daarom werken we in Amsterdam ook al geruime tijd met een BouwHub aan de rand van de stad. Een BouwHub die zelfs nog vele malen efficiënter wordt als Amsterdam Logistic Cityhub straks volledig operationeel is.”

BouwHub ontlast stad & bewoners

De BouwHub is onderdeel van een integraal logistiek concept, waarmee ook de veiligheid en leefbaarheid verbetert. Immers, minder mobiliteitsbewegingen in en naar de stad, minder CO2 en NOx-uitstoot, een hogere omgevingstevredenheid en minder afval en verspilling van materialen. Amsterdam Logistic Cityhub en VolkerWessels zetten hiermee een grote stap om de ambitie van Amsterdam – volledig emissievrij transport in 2025 – te helpen verwezenlijken.

Over Amsterdam Logistic Cityhub
Amsterdam Logistic Cityhub biedt totaaloplossingen op het gebied van distributie, opslag, transport en meer – voor uiteenlopende branches zoals de bouw, horeca en e-commerce. De bouw van Amsterdam Logistic Cityhub begint Q1 2021. Oplevering zal vanaf Q3 2022 gefaseerd plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven