Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe president Unicarriers focust op one-stop-shopping model


Bij UniCarriers Europe, gevestigd in het Zweedse Mölnlycke, heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden. Masashi Takamatsu is per 1 mei 2018 aangesteld als nieuwe president van het bedrijf.

Zijn focus ligt op het versterken van de merken UniCarriers & TCM op de Europese markt. Andere speerpunt van de nieuwe directeur zijn om de verkoop via de directe kanalen meer aandacht te geven en de verhuuractiviteiten uit te breiden. Dit gebeurt onder de vleugels van de nieuwe UniCarriers eigenaar Mitsubishi Logisnext. Takamatsu neemt de functie over van Nobuo Yo, die terugkeert naar Japan en binnen het concern afdelingshoofd wordt van de  ‘Overseas Sales Division’. Takamatsu heeft ruime ervaring in de directe verkoop in de interne transportindustrie. Voordat hij in 2012 president van Unicarriers Azië werd, heeft hij in Nederland en Zweden voor Nissan en Atlet gewerkt.

Inzet op ‘one stop shopping model’
In de komende jaren zal het one-stop-shopping model meer eenheid creëren op de Europese kernmarkten. One-stop-shopping omvat het volledige aanbod hef- en magazijntrucks inclusief alle diensten vertegenwoordigd binnen het UniCarriers 360° full service concept. Van magazijninrichting en machinebeheer tot aan een volledig trainingspakket op het gebied van Gezondheid en Veiligheid. “De service en de aftersales spelen een steeds grotere rol,” legt Takamatsu uit. “Met ons one-stop-shopping concept hebben de klanten direct de beschikking over, en toegang tot alle diensten voor het beheer van hun intern transport.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven