Ga naar hoofdinhoud

Stow richt nieuw archiefmagazijn in bij Hulshoff


Voor het nieuwe archiefmagazijn van Hulshoff in Almere heeft Stow Nederland een nieuw legbordmagazijn ingericht voor de opslag van losse archief mappen.

Het legbordmagazijn is van vijf tussenvloeren voorzien. Het vijfde vloerniveau ligt op 11.500 mm hoog. Alle vloeren zijn voor het magazijnpersoneel bereikbaar met meerdere trappen. Pallets, of ander zwaar materiaal kunnen met reachtrucks vanaf de begane grond op elk vloerniveau worden afgezet. Hiervoor zijn op elk vloerniveau kantelhekken voorzien. Een aantal vloerniveaus zijn direct gekoppeld aan de bouwkundige verdiepingen, zodat je vanuit de kantoren direct naar het magazijn kan. Het legbordmagazijn is in totaal voorzien van 23 kilometer legborden en heeft met alle tussenvloeren een oppervlakte van 3.150 m²

Dienstverlening

Hulshoff is een familiebedrijf met ruim 150 medewerkers. De dienstverlening  is onderverdeeld in drie segmenten; projectverhuizing, archiefbeheer en digitalisering. Alle processen zijn zo ingericht dat de belasting van de klant minimaal is, maar het service- en kwaliteitsniveau aan de hoogste eisen blijft voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven