Ga naar hoofdinhoud

Rhenus opent derde distributiecentrum in Eindhoven


Rhenus Warehousing Solutions breidt uit. De logistieke dienstverlener opent een derde locatie in Eindhoven.

Rhenus Warehousing Solutions, dat het nieuwe defensie distributiecentrum gaat runnen, breidt zijn aanwezigheid in Nederland uit met een warehouse in Eindhoven.

Distributiecentrum

De nieuwe vestiging van Rhenus heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante meter inclusief een mezzanine van 3.200 vierkante meter. Hiermee wordt de opslagcapaciteit van het bedrijf alleen al in Eindhoven uitgebreid tot bijna 150.000 vierkante meter. De uitbreiding is een antwoord op de steeds groeiende vraag van klanten in de sectoren medische hulpmiddelen, hightech en machines en industrie.

Duurzaamheid

Het gebouw heeft een BREEAM Outstanding certificaat, wordt volledig elektrisch en is voorzien van 7.924 zonnepanelen.

Markus Simons, Managing Director Rhenus Warehousing Solutions Netherlands, zegt: “Samen met onze vastgoedontwikkelingspartner DOKVAST hebben we een derde duurzaam gebouw in Eindhoven kunnen ontwikkelen als antwoord op de vraag van onze klanten en de markt. Het nieuwe gebouw stelt ons in staat om verdere innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor de sectoren medische hulpmiddelen, hightech, machines en industrie, en tegelijkertijd een omgeving te creëren die de gezondheid en het welzijn van onze werknemers bevordert.“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven