Rhenus neemt Kroatische logistiek specialist over: dit is waarom • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Rhenus neemt Kroatische logistiek specialist over: dit is waarom


Rhenus Logistics slaat zijn vleugels uit naar de Adiatische Zee. De logistiek dienstverlener heeft de Kroatische logistiek specialist Log Adria overgenomen.

Rhenus Logistics, dat vorig jaar zijn zesde warehouse opende in Brabant, wil zijn activiteiten in de Kroatische regio uitbreiden en een grotere stempel drukken op de havens van Rijeka en Ploce. Rhenus en Log Adria werkten in het verleden al met elkaar samen, maar nu wordt Log Adria dus onderdeel van het Duitse moederbedrijf. Rhenus had overigens al wel eigen vestigingen in andere Balkanlanden, zoals Roemenië, Bulgarije, Slovenië en Servië. 

Lees ook
Rhenus plaatst mega-order: meer dan 100 trucks naar Tilburg

Log Adria, opgericht in 2014, biedt zeevracht- en expeditiediensten aan vanuit zijn hoofdkantoor in de havenstad Rijeka. Log Adria heeft ook vestigingen in Ploce in het zuiden van Kroatië, in hoofdstad Zagreb en in het Servische Belgrado. 

Kennis bundelen

“Log Adria brengt zijn regionale en productkennis naar ons bedrijf. Rhenus combineert deze jarenlange kennis van lokale klanten en zakenpartners met een eigen wereldwijd netwerk, dat door de overname op trefzekere wijze zal worden uitgebreid”, aldus Patrick Schäffer van Rhenus Logistics.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven