PostNL breidt zijn last mile portfolio uit met overname • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

PostNL breidt zijn last mile portfolio uit met overname


PostNL neemt het klantportfolio van Installatie Helden over, specialist op het gebied van witgoed en installatie in Nederland en België.

Als logistiek e-commerce bedrijf biedt PostNL, die de laatste tijd vaker de pers haalt door schandalen, steeds meer diensten aan die verder gaan dan bezorging alleen, zoals het plaatsen, monteren en installeren van producten in het Home & Garden domein. De  overname van Installatie Helden betekent een flinke uitbreiding van die extra diensten.

Installie Helden wordt geïntegreerd in van het klantenportfolio van PostNL Extra@Home. Niet raar dat PostNL werk maakt van zijn last mile business, want de concurrentie staat niet stil. Er komt zelfs een grote partij bij; Ceva.

Liesbeth Kaashoek, Directeur Pakketten & Logistiek: “Bedrijven en consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een totaaloplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. De consument wil steeds meer gemak, bijvoorbeeld doordat een product niet alleen bezorgd, maar ook meteen gebruiksklaar gemaakt wordt. Met deze overname voegen we een flink aantal klanten toe aan onze ‘over de drempel’ service van Extra@Home.”

Michel Scheidt, Directeur Installatie Helden ‘We merkten dat we de schaalgrootte missen die noodzakelijk is om een efficiënte operatie te kunnen voeren. Wij hebben daarom besloten een andere koers te gaan varen, waarin verkoop van de klantportefeuille aan een branchegenoot een logische stap was. Wij zijn blij dat PostNL onze klanten gaat bedienen, zodat wij ons samen met onze medewerkers kunnen richten op onze nieuwe koers.”

De overdracht van klanten heeft inmiddels plaatsgevonden, per 1 april worden deze bediend vanuit PostNL Extra@Home.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven