Ga naar hoofdinhoud

PostNL topman België nog twee weken langer vast


De Belgische topman van PostNL Rudy Van Rillaer en zijn rechterhand, operations manager John De Bruin blijven nog zeker twee weken in hechtenis.

De Belgische topman van PostNL werd vorige week opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van onder andere mensenhandel. PostNL spreekt van een ‘agressieve’ actie en ‘willekeur’ en spreekt de beschuldigingen tegen.

Daar heeft het parket geen boodschap aan en houdt de topmannen van PostNL langer vast. De Mechelse raadkamer besloot vrijdag om Rudy Van Rillaer, de Belgische CEO van PostNL, vrij te laten onder voorwaarden. En de raadkamer besloot ook om zijn operations manager John de Bruin en de depotmanager van Willebroek vrij te laten zonder voorwaarden.

Het parket tekende beroep aan tegen de vrijlating van twee van hen: Van Rillaer en De Bruin. Dat wil zeggen dat de depotmanager van Willebroek vandaag de Mechelse gevangenis wél mag verlaten. De twee anderen zullen al zeker twee weken langer in de cel moeten blijven. De zaak moet nu binnen de vijftien dagen voor de kamer van inbeschuldigingstelling komen, zij moet oordelen of het beroep gegrond is, meldt Het Laatste Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven