Ga naar hoofdinhoud

Meyer Benelux Dealer van 2007


Meyer Benelux BV heeft onlangs de ‘Dealer van het jaar’ award gewonnen. De onderneming kreeg de award uitgereikt tijdens de jaarlijkse international salesmeeting in Salzgitter, de thuisbasis van de Meyer-fabriek.

Meyer Benelux BV kreeg de award onder meer omdat het een omzetstijging van meer dan veertig procent heeft weten te realiseren.

Wat ooit begon als een klein bedrijf in een garage met de ontwikkeling en productie van heftruckvoorzetapparatuur – opgezet door grondlegger Hans H. Meyer – is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 193 medewerkers. MEYER is met zijn eigen dochterondernemingen en verkoop- en serviceorganisaties binnen heel Europa en ver daarbuiten vertegenwoordigd.

Overname
Meyer Benelux BV is in 1990 opgericht als verkoop- en serviceorganisatie voor de producten van Hans H. MEYER GmbH voor het marktgebied Benelux. In 2004 is Meyer Benelux BV van de fabriek Hans H. MEYER overgenomen door Jules Walta en Michel Schraepen. In november 2004 heeft MEYER Benelux BV de verkooprechten van België en Luxemburg overgenomen van HEF BVBA.

Volgens Michel Schraepen betekent de award heel veel voor Meyer Benelux BV. “Meyer Benelux BV zal ook in 2008 de ingeslagen weg voortzetten. Zo zal er onder andere geïnvesteerd worden in sales en zal de aftersales ondersteund gaan worden door middel van een mobiele werkplaats met servicemonteur.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven