Maak kennis met de beste heftruckchauffeur van Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Maak kennis met de beste heftruckchauffeur van Nederland


Yersekenaar Tonny Koster mag zich opnieuw de beste heftruckchauffeur van Nederland noemen. De medewerker van Scelta Products uit het Zeeuwse Kruiningen kroonde zich in Zwijndrecht namelijk tot de winnaar van de Heftruck Cup. 

De Heftruck Cup is het kampioenschap voor heftruckchauffeurs dat wordt georganiseerd door leverancier MotracLinde. Tijdens de twee voorrondes en in de finale moesten de deelnemers hun snelheid en behendigheid op een hef- en reachtruck etaleren. Ook werd hun kennis over de heftrucks getest in een theorieronde. 

Het thema van dit jaar was ‘banden’ en daarom bestond het parcours uit diverse ‘bandenspellen’. De chauffeurs moesten met grote precisie meerdere banden verplaatsen of op een bok plaatsen waarbij het evenwicht een zeer lastige factor was. 

https://www.facebook.com/sceltaproducts/posts/2358371124405710?__xts__%5B0%5D=68.ARCxYHoAZyHU3c2K2HpVy5UtXUGicGh86SFqnxCteKb5UUFTs87F4QxStC8zv_k_ovtwC4aHoBID2upK-bKsF4tUvqMO5Ky7Pn0RFn6RdM4z2RBvTEsV-i8j3YfNu7cF70_Xe6nES-MtKZNQhO7wynKcWsSEOSf3ifaFYEHKJly3JevCEHjS0sYQq6XrNe_GNDNdUskyUmzb5HN3llC3QokStxkGWr_fUD6Y2xewh2SE01dE7UIkWh46qaiyUgyaZLQPvzB2LO5y0Nx0Laq2iE5qpCZcCUPF3bGAhstgpVLlqM-clToHhxGy6X7T9xNGRtCoqhlXOotqqgHXhhQOxAgIMx_n&__tn__=-R

Finale

De acht beste deelnemers namen het tegen elkaar op in de finale. Het spel bestond uit het oppakken van banden, waarna deze om een velg gehangen moesten worden. De velgen waren op diverse hoogten bevestigd op gitterboxen. Tonny Koster was de snelste. Hij won voor de tweede keer op rij en voor de derde keer in totaal

Koster werkt nu ongeveer vijf jaar bij Scelta Products. Dat bedrijf maakt onder meer diepgevroren uienringen en bloemkoolfrieten. Koster zorgt daar voor de bevoorrading, zowel op de productielijn als van de vrachtwagens.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven