Kunstmatige intelligentie en cloud moeten Autostore krachtiger maken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kunstmatige intelligentie en cloud moeten Autostore krachtiger maken


Element Logic gaat samen met Microsoft de magazijnprestaties van klanten verbeteren en de groeicapaciteit vergroten dankzij AI en machine learning.

’s Werelds grootste AutoStore-distributeur en ’s werelds grootste softwarebedrijf starten een partnership om een cloud-based dataplatform in Microsoft Azure te ontwikkelen.

Op dit moment blijft waardevolle data van de AutoStore-magazijnen van Element Logic nog onbenut. De samenwerking met Microsoft brengt hier verandering in, aldus beide bedrijven.

Machine learning en AI

Het platform gaat gegevens van klanten verzamelen om een database te creëren waarin klanten hun eigen data direct kunnen inzien en gebruiken. “Het platform gebruikt deze data om actiepunten te voorspellen en te analyseren. De gegevens worden automatisch in context geplaatst en vervolgens visueel gepresenteerd zodat de verantwoordelijke direct ziet hoe hij zijn magazijnactiviteiten optimaliseert. Daarvoor maken wij gebruik van Azure Machine Learning en AI”, legt Daniel Reime, Lead Partner Development bij Microsoft, uit.

Waardevolle data

Daarnaast krijgen gebruikers anoniem toegang tot bestaande gegevens van alle klanten van Element Logic. “Hoe meer data je tot je beschikking hebt, hoe meer inzicht je hebt. Daarom is het zonde dat waardevolle data vaak ongebruikt blijft in oplossingen van magazijnautomatisering. De echte waarde komt voort uit het combineren van alle data die voortkomen uit verschillende oplossingen van Element Logic,” aldus Sutharshan Nadarajah, Technology Director bij Element Logic.

Eerste versie 2022

Element Logic en Microsoft streven ernaar om de eerste versie van het cloud-based dataplatform in het eerste kwartaal van 2022 te lanceren. Om het platform te optimaliseren worden verschillende pilots gedraaid bij klanten, een van deze klanten is Solar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven