Heet van de naald: nieuw warehouse vol barbecues in Tiel • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Heet van de naald: nieuw warehouse vol barbecues in Tiel


Napoleon Grills breidt uit. De leverancier van gas- en houtskoolbarbecues gaat zich vestigen in een (Europees) distributiecentrum in Tiel.

Het warehouse, dat op een bruto vloeroppervlakte van 22.000 vierkante meter staat, is ontworpen door design- en buildbouwer Conferm. 

“Alle palen zijn gemaakt en momenteel zijn we bezig met het grondwerk en koppensnellen”, aldus Conferm in een bericht op LinkedIn.

Canadese wortels

Het Canadese Wolf Steel Europe is onder de merknaam Napoleon Grill na Weber de grootste fabrikant van bbq’s en buitenkeukens van de wereld. Momenteel heeft Napoleon Grill al wel een kleiner distributiecentrum in Geldermalsen. Van daaruit worden onder meer filialen van Intratuin beleverd met barbecues.

Strategische locatie

Wolf Steel Europe heeft drie productiefaciliteiten, waaronder in Canada en China, en vervoert de barbeques dus eerst per schip naar Nederland. Daarom wilde men ook bij een containerterminal zitten. De locatie in Tiel bevindt zich op een steenworp afstand van Container Terminal Utrecht aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven