Ga naar hoofdinhoud

GXO opent distributiecentrum voor retouren en reparaties


GXO groeit met zijn service tak voor retouren en reparaties. Reden voor de logistieke dienstverlener een apart distributiecentrum in gebruik te nemen.

Service als business model. GXO, dat laatst nog 66 autonomie mobiele robots van 6 River Systems in gebruik nam in Nederland, gelooft er in en investeert in Duitsland in zijn service tak.

Distributiecentrum van 30.000 m2

Vanuit een modern magazijn van 30.000 m2 in de stad Dormagen introduceert het bedrijf zijn services voor het repareren en retourneren van consumentenelektronica. GXO ServiceTech levert leidende experts en oplossingen op het gebied van retourlogistiek voor consumentenelektronica, aldus het bedrijf. Het complete dienstenaanbod van GXO ServiceTech omvat reparaties, upgrades en renovaties, gegevensopruiming en veilige verwijdering, klantenservice callcenters, garantiebeheer, opslag, logistiek, accreditaties en doorverkoop.

GXO retouren en reparaties

GXO opereert momenteel vanuit meerdere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland en voert direct-to-consumer en retail bestellingen, reparaties en retourzendingen uit. In 2022 repareerde GXO ServiceTech meer dan 1,5 miljoen stuks consumentenelektronica, waaronder laptops, televisies, beeldschermen, huishoudelijke apparaten en mobiele en gaming-apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven