Ga naar hoofdinhoud

Guess who is back: Logimat 2022! En dit kun je verwachten


LogiMAT, de internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen is terug van weggeweest. Eind mei openen voor het eerst in drie jaar weer de deuren van HET beurscomplex in Stuttgart.

Agv’s, shuttles, cobots, verpakkingssystemen, RFID, conveyors, heftrucks en autonome mobiele robots. LogiMAT 2022 is een etalage voor de nieuwste oplossingen als het neerkomt op flexibel intralogistiek transport.

Honderden exposanten

Verdeeld over tien hallen zullen honderden exposanten hun laatste technieken en oplossingen tonen. LogiMAT zal in 2022 voor het eerst gebruik maken van de buitenruimte tussen de tentoonstellingshallen, zodat vooraanstaande heftruckfabrikanten live use cases van enkele van hun nieuwe intralogistieke oplossingen kunnen presenteren.

Digitale sneak previews

Ook digitaal is er van alles te doen voor wie niet kan wachten. Het nieuwe programma “Forum Innovation digital” op het online platform LogiMAT digital presenteren 120 exposanten van 26 april tot en met 25 mei  sneak previews van de nieuwe producten, oplossingen en diensten die zij naar Stuttgart zullen brengen.

Mobiele robots

Mobiele robots zijn een integraal onderdeel geworden van intralogistiek. Om die reden heeft de beursorganisatie een voor het eerst een hele hal gewijd aan mobiele transportvoertuigen. Naast veel gevestigde fabrikanten van heftruck- en material handling technologie zullen veel nieuwe bedrijven aanwezig zijn in hal 2.

LogiMAT 2022 is van 31 mei tot en met 2 juni in Stuttgart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven