Ga naar hoofdinhoud

Geautomatiseerde material handling business groeit astronomisch


De wereldwijde markt voor geautomatiseerde intralogistieke oplossingen groeit als kool en blijft dat doen. De smart warehousing systemen zijn niet aan te slepen.

Over groei heeft de material handling business al jaren niet te klagen en zal dat de komende tijd ook niet doen. De geautomatiseerde material handling business groeit de komende tijd met cijfers waar iedere regering alleen maar van kan dromen.

Lees ook
Dit zijn de twintig grootste bedrijven in material handling

De wereldwijde markt voor geautomatiseerde intralogistieke oplossingen voor intern transport bedraagt in 2021 43,83 miljard dollar. In 2030 is de markt 140 procent gegroeid. Dat blijkt marktonderzoek van Persistence Market Research

14% groei per jaar

De studie schat dat de markt tot 2031 zal groeien met 14% CAGR. Productie en e-commerce groei zorgen voor een constante vraag naar geautomatiseerde intralogistieke material handling-oplossingen.

Lees ook
‘Volledig gerobotiseerd warehouse is nog een utopie’

Ook de behoefte aan flexibele, betrouwbare en snelle oplossingen om een ​​verscheidenheid aan materialen naar verschillende locaties te transporteren, stimuleert de vraag naar autonome mobiele robots (AMR’s).

Andere groeifactor is de oprukkende time to market als gevolg van toenemende e-commerce. Ook het gebrek aan personeel én de stijgende personeelskosten spelen een rol. Daarnaast doen de smart warehousing systemen hun naam steeds meer eer aan doen; ze worden immers steeds beter en sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven