Groothandel Asia Express groeit opnieuw uit jasje • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Groothandel Asia Express groeit opnieuw uit jasje


Asia Express krijgt een nieuw distributiecentrum in Kampen. De bouw van het nieuwe pand voor de groothandel in Aziatische producten begint ‘binnenkort’, schrijft Elzard Slingerland van bouwbedrijf KK Heutink op LinkedIn.

Asia Express hoopt het pand in het najaar van 2020 in gebruik te nemen. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt. 

Asia Express zat sinds 2011 in een ander dc in Kampen, een pand van 11.000 vierkante meter op een kavel van 20.000 vierkante meter. “Door de groeiende afname, omzet en de uitbreiding van het assortiment authentieke Aziatische producten en sinds enige tijd ook Afrikaanse artikelen was de realisatie van dit nieuwe dc noodzakelijk om onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn”, vertelde toenmalig directeur Harrold de Groot. 

https://www.youtube.com/watch?v=5tV6VPG_g2Y
Bekijk hier een video over Asia Express.

Asia Express

Asia Express werd in 1991 opgericht en groeide uit tot een toonaangevende Europese importeur van Aziatische, Afrikaanse en Indiase producten. Asia Express is onderdeel van familiebedrijf Brouwer Groothandelsgroep. Asia Express levert producten als rijst, noedels, sauzen, sake, ingevroren garnalen en krabben, fruit, groenten, cosmetica, eetstokjes en kokosnootopeners. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven