Ga naar hoofdinhoud

GreyOrange introduceert ‘snelste’ pickrobot ooit


GreyOrange, lanceert een nieuwe pickrobot: de Ranger Assist-robot. Volgens eigen zeggen de snelste van de wereld.

Robotspesialist GreyOrange, die we onder meer kennen van het gerobotiseerde dc van Active Ants, komt met een nieuwe robot op de markt. Een snelle en nauwkeurigere orderverwerking, met name voor fast-moving-goederen in e-commerce bestellingen. Dat belooft GreyOrange met zijn nieuwste pickrobot Ranger Assist.

Kunstmatige intelligentie

De robotspecialist doet die belofte vanwege de vernieuwde AI-software Greymatter. GreyMatter en Ranger Assist optimaliseren en coördineren voortdurend de samenwerking tussen de orderpickers en de robots. Dit leidt tot betere prestaties, aldus de robotspecialist.

Multi inzetbaarheid

De Ranger Assist heeft de hoogste snelheid van alle assistent-pickingrobots die momenteel op de markt zijn, claimt het Indiase bedrijf. De robot kan worden ingezet voor een scala aan magazijntoepassingen, waaronder opslag, ondersteuning van meerdere medewerkers en activiteiten op meerdere verdiepingen, waarmee GXO de primeur heeft met robots van 6 River Systems. Ranger Assist kan ook een bestaande vloot robots aanvullen of tijdens piekperiodes in handmatig order-picken worden geïntegreerd, wat zowel een directe ROI als een doorlopende waarde oplevert.

Lees ook
Warehouse automatisering: waarom software prioriteit moet krijgen boven hardware

Akash Gupta, mede-oprichter en chief Technology officer van GreyOrange. “Als de meest geavanceerde en toch eenvoudig naar wens afstelbare assisted picking robot werkt de Ranger Assist samen met de software-oplossing GreyMatter om retailers te helpen hun klantbeloften met snelheid waar te maken, ondanks uitdagingen als stijgende ordervolumes, tekort aan personeel en steeds hogere klantverwachtingen zoals same-day en gratis levering.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven