Ga naar hoofdinhoud

Fulfilmentspecialist Misi krijgt Zweedse partner


Het Nederlandse fulfilmentbedrif Misi krijgt een Zweedse partner. Logistiek dienstverlener Logent Group neemt een meerderheidsaandeel in haar nieuwe aanwinst. De transactie zal in augustus definitief haar beslag krijgen.

Logent Group is in Noord Europa één van de marktleiders in contractlogistiek en biedt oplossingen voor interne logistiek, transportmanagement en recruitment van logistiek personeel. Het concern streeft naar meer operationele expansie in (Noord) Europa. Volgens CEO Linda Aidanpää Baronnet maakt deze transactie met Misi deel uit van deze strategie. “Het geeft ons een solide basis voor verdere groei in Europa en biedt meer kansen voor bestaande en nieuwe klanten.”

Orderfulfilment e-commerce

Misi is een in Bleiswijk gevestigd multi-client warehouse, gericht op e-commerce orderfulfilment. De onderneming bedient meer dan 150 klanten die al dan niet over een webshop beschikken. Misi maakt de bestellingen verzendklaar, ontvangt en slaat producten op en verzorgt de nazorg. Ook abonnementenbeheer en versturen van klantmailings en logistieke klantenservice maken deel uit van de dienstverlening. Daarnaast verzorgt Misi ook de aansluiting van de webshops van haar klanten op bekende e-commerceplatforms zoals Amazon of Bol.com.

“Perfecte partner”

CFO en CTO bi Misi, Patrick de Waal, heeft vertrouwen in de samenwerking. “Logent is de perfecte partner voor ons. Hun aanwezigheid op de Nederlandse markt en hun beschikbare logistieke panden helpen onze groei versnellen. Deze strategische samenwerking zien we als een mooie en logische volgende stap voor Misi. We hebben het vermogen om zowel B2B als B2C klanten vanuit één voorraad te bedienen. Dat maakt voor veel klanten de e-commerce markt lucratief.”

Logent heeft onlangs nog logistieke capaciteit gekocht in een deel van een nieuw warehouse in Duiven met een oppervlakte van ruim 40.000 m2. Misi gaat van deze nieuwe ruimte profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven